De Druiventros, Gemoedelijk en Gastvrij!

Wat voor feest of party u ook te vieren heeft, één ding is zeker: het moet gezellig en geslaagd zijn; een bijzondere feestlocatie waaraan u nog lang en met veel genoegen aan terugdenkt.

De ideale ligging, faciliteiten en een groot parkeerterrein maakt van De Druiventros een unieke en aantrekkelijke locatie voor haar gasten. De Druiventros heeft de beschikking over 6 vergaderzalen en biedt een diversiteit aan mogelijkheden met een capaciteit van 2 tot 1000 personen.

Een bruiloft, verjaardag, reünie, doopfeest, familiefeest, communie, personeelsfeest, nieuwjaarsborrel of jaarlijkse Kerstviering, er zijn veel goede redenen te bedenken om een feest te geven.
Bij de Druiventros zorgen we ervoor dat elk feest ook écht een feest wordt! Al uw feesten zijn te combineren met een ontbijt, lunch of diner en uiteraard kunt u gebruik maken van een hotelkamer voor een overnachting.

Persoonlijke wensen

Op basis van uw persoonlijke wensen stellen we graag een volledig verzorgd programma voor u op. Zo is er op culinair gebied van alles mogelijk.

Wij nodigen u ook graag uit om vrijblijvend te komen kijken, zodat u zich een beter beeld kunt vormen van ons totale zalencomplex voor al uw feesten en partijen.