Google Ads pixel:
Laden Evenementen
“Vanavond, gaan we naar de kermis in de stad. Van de schiettent gaan we naar het reuzenrad. Op de kermis daar is altijd wat te doen. En boven in dat reuzenrad krijg jij een zoen!”

Wie kent deze klassieker van Ronnie Tober en Cisca Peters niet? Denk je aan kermis, dan denk je aan plezier, opwinding, spektakel én aan Tilburg. Met De Druiventros Dinnershow beleef je dé avond van je leven! Een ruim vijf uur durend ‘vier-sterren-dinner-spektakel’ met een optocht van extravagante, prettig gestoorde en vrolijk uitgedoste kermisklanten, Bourgondische gezelligheid, humor, aanstekelijke meezing-hits afgewisseld met de meest ontroerende Nederlandstalige ballads. Stilzitten is geen optie! Want, de avond wordt afgesloten met de meest swingende after party van Brabant. De Druiventros Dinnershow verzekert je van een complete avond uit waarover ongetwijfeld nog lang zal worden nagepraat!

Een ‘kermis van plezier’!

Onder aanvoering van de flamboyante ‘Malle Babbes’ Sjon en Alfonso maakt u kennis met ‘een kermis van plezier’. Van de fleurige Bloemendales, die in hun ‘Tulpen uit Amsterdam’ outfits, ‘Vi(v)a España’ een ‘Reisje langs de Rijn’ maken om vervolgens persoonlijk de ‘Rozen voor Sandra’ af te geven. Je ontdekt de spraakmakende toiletverhalen van toiletjuffrouw Rooie Stien, die met haar legendarisch tasje met iedereen wil ‘Samen zijn’. Voor haar zijn alle bezoekers ‘Vrienden voor het leven’. Of ontmoet de beruchte ‘Ali Cyaankali’ die, dankzij haar extravagante kapsels, beter bekent staat als de suikerspin van de kermis. Zo zoet als zij (of is het nu een hij…) eruit ziet, is Ali allerminst. De verleidelijke Ali houdt nu eenmaal van een beetje actie in haar attractie. Immers, ‘Een vrijgezel gaat pas slapen’ als de ‘Sterren aan de hemel staan’. En dan is er nog ‘De clown’ van de kermis. Met zijn eindeloos stoere uitstraling bezorgt menige dame ‘Ademnood’ en daarmee de heren een ‘Banger hart’. Het zijn slechts enkele hoogtepunten uit een weergaloze live show die je ‘Het liefste in een doosje zou willen doen’!

Golden Oldies After Party

Het klapstuk van de avond is ongetwijfeld de grote finale waarbij de voetjes van de vloer gaan. Regelrechte golden oldies worden in een fris nieuw jasje gestoken en live gezongen tijdens de meest swingende After Party van Brabant! Ondertussen serveren de bekendste ‘herrie-makers’ van Nederland: Rob en Janny Zoontjens je  ‘het laatste rondje’ vanachter de toog in hun immer gezellige Hollandse Bar.

Vegetarisch Menu Dinnershow Een Sjow vol Herrie

Brood met smeersels

****

Venkel-crèmesoep met Kerrischuim

****

Ravioli gevuld met ricotta paddestoelen

****

Dessertbuffet

Menu Dinnershow Een Sjow vol Herrie

Brood met smeersels

****

Tomatensoep met ballen en soepstengels

****

Black Angus Sucade met een Portsaus, truffelpuree en haricots verts.

Of

Zeebaarsfilet met aardappelpuree en pompoen, waarbij een milde kerriesaus

(Frites wordt los op tafel geserveerd)

****

Dessertbuffet

Let op: je zit met meerdere gezelschappen aan een lange tafel. 

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor de Dinnershow in Hotel De Druiventros