Google Ads pixel:
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Schuif aan in de gezelligste huiskamer van Brabant voor de feestelijke meezing-Paasbrunch: ‘Ik hou van Hollands!’ om te genieten van een luxe drie-gangen-lunch, de meest smakelijke meezingers en de bekendste smartlappen van weleer.

Wie herinnert zich niet de legendarische hits van o.a. HeintjeHerman EmminkRonnie ToberZangeres zonder NaamWilleke AlbertiKoos AlbertsAnnie MG SchmidtVader AbrahamConny VandenbosJacques Herb of de heerlijke Hollandse meezing-klassiekers van bijvoorbeeld André HazesJan SmitFrans BauerMarianne Weber en Guus Meeuwis? Al bij het lezen van al deze artiestennamen komen de herinneringen vanzelf naar boven. Het klapstuk van deze muzikale middag is ongetwijfeld de grote finale waarbij de voetjes gaan van de vloer gaan. Regelrechte ‘golden oldies’ worden in een fris nieuw jasje gestoken en live gezongen. Ondertussen serveren de bekendste ‘herrie-makers’ van Nederland: Rob en Janny Zoontjens u ‘het laatste rondje’ vanachter de toog in hun immer gezellige Hollandse Bar. Kortom, met ‘Ik hou van Hollands’ beleeft u een onvergetelijke middag ‘vol smaakvol plezier’ waar u nog lang van zult nagenieten!

Groepsarrangementen

Heeft u iets te vieren? De speciale ‘Ik hou van Hollands’ groepsarrangementen zijn dé succesformule voor het vieren van een verjaardag, jubileum of familiedag, maar ook zeer geschikt als het jaarlijkse uitje van een club of vereniging. Met een groepsarrangement kiest u voor een complete verzorgde middag in een sfeervolle ambiance waar enkel plaats is voor vrolijkheid en gezelligheid. Komt u met tien of meer personen, neem vooraf telefonisch contact met ons op en wij nemen u alle zorg uit handen.

Kies voor gemak, boek een hotelovernachting?

Geen zin om de BOB te zijn? Kies er dan voor om uw arrangement compleet te maken met een hotelovernachting in één van de luxe kamers, uiteraard inclusief een ontbijt. Klik hier voor informatie en reserveringen.

Bestel nú online uw tickets voor de meest complete middag uit!
  • gratis parkeren
  • gratis garderobe
  • ontvangst met welkomstdrankje
  • luxe drie-gangen-lunch met soep, heerlijke warme en koude gerechten en dessertbuffet
  • show met wervelende live optredens, aanstekelijke meezinghits en (h)eerlijke humor
  • voor alle bezoekers een ‘eerste rang’ plaatsen met uitstekend zicht op een middenpodium
  • feestelijke finale met de beste golden oldies in ‘een fris nieuw jasje’ en ‘het laatste rondje’ in de gezellige Hollandse Bar van De Druiventros
  • bij vertrek een kopje koffie of thee met een vers Brabants worstenbroodje voor onderweg
Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor IK HOU VAN HOLLANDS! in De Druiventros