Google Ads pixel:
Laden Evenementen

Ten bate van de Stichting Dutchstone, een project van uroloog dr. Paul Kil van het Elisabeth Tweestedenziekenhuis in Tilburg, wordt op zaterdagvond 21 september een specaile benefietavond georganiseerd in Hotel & Restaurant De Druiventros.

Vanaf 17.30 uur geniet u van een culinaire avond met een muzikale twist: fantastische gerechten tijdens een vier-gangen-diner worden afgewisseld met onvergetelijke optredens van de ervaren en getalenteerde performers. Zij bezorgen u een muzikaal menu met vertolkingen van populair klassieke area’s tot bekende popballads en jazzstandards. Onder leiding van Rob Zoontjens, bekend van o.a. de TV-serie ‘Herrie in de Druiventros’, wordt een veiling georganiseerd met prachtige en bijzondere ‘kavels’ en kunt u deelnemen aan een loterij met kans op leuke prijzen. Ter afsluiting van deze feestelijke avond brengt de formatie Love Shack met disco, pop, rock, Nederlandstalig, latin en rock&roll dé beste classics en grootste hits ten gehore voor gegarandeerd een swingende After Party!

De Stickting Dutchstone zet zich in om met voorlichting, campagnes en hulp de inwoners van Suriname handvatten aan te reiken bewust gezonder te leven om nierfalen te voorkomen of om deze voortijdig te ontdekken. “Relatief veel inwoners van Suriname hebben last van nierfalen, onder meer door te zout eten en te weinig drinken. Door voorlichtingscampagnes en met extra aandacht kan vroegtijdige opsporing van nierschade worden gestimuleerd”, aldus dr. Kill.

Steun de Stichting Dutchstone en bestel uw tickets voor deze bijzordere avond vol verrassingen!

Reserveren: info@druiventros.nl, www.ticketpoint.nl of bel naar 013-533 9115

Dresscode: Feestelijk

Tickets: € 95,00 (incl. diner, drankjes, live muziek, veiling & after party)

Flyer pasta’s en Aria’s